< Aloitussivulle

- tarjolla tietoa, tehtäviä, tekemistä kaikenikäisille

Lappeenrannan seudun ympäristötoimi/PISA+ on koonnut vesiaiheisen ympäristökasvatuspaketin. Paketti sisältää Veera Vesipisaran tarinan ja siihen liittyviä tehtäviä ja tekemistä sekä keskustelun- ja retken aiheita. Paketti tarjoaa tietoa vedestä, sen merkityksestä ja suojelusta.

Paketti on suunniteltu ensisijaisesti päiväkodeille ja kouluille, mutta eihän ympäristökasvatuksella ole ikärajoitteita: tehtäviä ja tekemistä on kaikenikäisille, eskareista yläkouluun tai lapsiperheistä isovanhempiin. Voit tilata opastetun retken tai opetushetken, kokonaisen teemapäivän tai esim. ohjelmaa kylätapahtumaan. Suunnitellaan yhdessä Sinulle sopiva kokonaisuus.

Pakettia voi lainata kokonaan tai osia siitä. Oheismateriaalina ovat mm. kosteikkokortit, Rehevöityneen järven kunnostus -kirja, Pien-Saimaa sanaristikko, Veera Vesipisara -muistipeli ja Veden kierto -palapeli. Pakettia kehitetään ja täydennetään koko ajan.


Lainaus ja palautus:

Raija Aura, 040-5843 278, raija.aura(at)lappeenranta.fi
Lappeenrannan seudun ympäristötoimi
Pohjolankatu 14, 53100 LAPPEENRANTA

Paketti on osa PISA+ hanketta, jota rahoittavat Lappeenrannan seudun ympäristötoimi, Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja Tuuliaisen säätiö.

Iloa ja oppimista, tietoa ja tekemistä vedestä.Lisätietoja:

projektikoordinaattori Raija Aura, 040-5843 278
raija.aura(at)lappeenranta.fi
www.piensaimaa.fi 

Suursaimaalaiset