Pien-Saimaan Suojeluyhdistys < Aloitussivulle

Yhdistys on saanut hankittua rahoituksen kosteikkoojen rakentamiselle vuosille 2015 - 2016

Pääosan tällä hetkellä käytettävissämme olevasta rahoituksesta on yhdistys  saanut avustuksena Säästöpankkisäätiöltä

Säästöpankkisäätiön avustuksen määrä on vuodelle 2015  75000 €, sekä vuodelle 2016 sama summa 75.000 €.

Yhdistyksen tavoitteena vuosille 2015 ja 2016 saada rakennettua kaikki tärkeimmät, pääosin jo kartoitetut, kosteikkokohteet valmiiksi, sekä saada kaikkien rakennettujen kosteikkojen hoitosuunnitelmat tehdyiksi ja hoitotoimenpiteet käynnistettyä.

Yhdistys on kilpailuttanut kosteikkojen hanketyön ja hallintotyön. Hanketyön hoitaa Lappeenrannan seudun ympäristötoimi ja hallintotyön Pienyritysapu Leena Saarinen

Kosteikon rakentamistyön toteuttaa maanomistaja, kosteikkoasiamiehen,  joka toimii nyt Lappeenrannan seudun ympäristötoimen työntekijänä,  avustuksella.

Kosteikkoasiamiehenä jatkaa Antti Happonen puh. 040-1474784.  sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhdistyksen hallitus on hyväksynyt avustukset seuraavien kosteikkojen rakentamiseksi :Ukonjoukon kosteikko, Alahovin kosteikko, Sääkslahden kosteikko, Ahomäen kosteikko, Uskinpellot 1 ja 2 , Riianpellon ja Latoniityn kosteikot, Lepistön kosteikko, Värtölän kosteikko, Tervaniityn kosteikko, Nikkilän kosteikko, Sillamäen kosteikko,Tevalan kosteikko, Keurulahden kosteikko, Hallasuon kosteikko

Jukka Hänninen

 

Kosteikkojen toisen rakentamisvaiheen 2015 valmistuneet kosteikot

 Värtölä

Alahovin kosteikko

Ukonjoukon kosteikko