< Aloitussivulle

Kaikki Pien-Saimaasta löytyy nyt yhdestä osoitteesta: www.piensaimaa.fi.

Lappeenrannan seudun ympäristötoimi ja PISA 2013 hanke ovat julkaisseet uuden portaalin Pien-Saimaalle. Samasta osoitteesta löytyy nyt kaikki Pien-Saimaan tilaan ja kunnostukseen liittyvä tieto, arkisto ja ajankohtaiset asiat. Samasta osoitteesta avautuu myös Pien-Saimaan suojeluyhdistys ry:n sivut.

Pien-Saimaa on meille tärkeä paikka. Vesistön tila ja veden laatu koskettavat monia. Myös tiedon tarve on suuri. Uusi sivusto tarjoaa jokaiselle jotakin. Olitpa asukas tai maanomistaja, veneilijä, kalastaja tai virkistyskäyttäjä tutkija tai viranomainen.

Pien-Saimaata on seurattu ja tutkittu kauan. Tietoa on kertynyt ja sitä jaetaan avoimesti kaikille kiinnostuneille. Pien-Saimaan kunnostuksessa on kiitettävästi mukana laaja joukko toimijoita ja käynnissä on runsaasti erilaisia toimenpiteitä. Myös kaikki tämä on nyt koottuna ja löytyy helposti yhdestä paikasta.

Sivusto on vuorovaikutteinen. Sivuille toivotaan myös asukkaiden ja suuren yleisön osallistumista: kuvia, tarinoita, muistoja, tunnelmia, mitä ikinä haluat jakaa muiden kanssa. Kuvat ja jutut ohjataan Pien-Saimaa Facebook sivuille.

Anna palautetta sivuista. Sivujen ylläpitäjä toivoo kommentteja, toiveita, tarpeita. Kerro, mitä Sinä haluat sivuilta löytää tai miten sivut Sinun mielestäsi toimivat. Kommentteja voit laittaa osoitteeseen raija.aura(at)lappeenranta.fi.

Tervetuloa Pien-Saimaalle: www.piensaimaa.fi

 Lisätietoja: projektikoordinaattori Raija Aura, 040-5843 278, raija.aura(at)lappeenranta.fi