< Aloitussivulle

Pien-Saimaan kunnostukselle jälleen tunnustusta

Pien-Saimaan kunnostus ja kosteikkorakentaminen on valittu Etelä-Karjalan maakuntaliiton Ainaskii sata –kampanjan 70. aiheeksi.

”Kosteikkorakentaminen on yksi näkyvä ja konkreettinen osa Pien-Saimaan kunnostusta. Kosteikkorakentaminen on myös edistänyt yhteistyötä ja yhteisymmärrystä maanomistajien, kesäasukkaiden, viranomaisten ja tutkijoiden kesken. Merkittävä saavutus on ihmisten asennemuutos ja sitoutuminen yhteiseen tavoitteeseen. Isännät ovat syystäkin ylpeitä kohteistaan.” kertoo julkaisu Etelä-Karjalan maakuntaliiton sivuilla 8.5.2017.

Julkaisu kuvineen löytyy kokonaisuudessaan: http://www.ekarjala.fi/ainaskiisata/

Pien-Saimaan suojeluyhdistys ja Lappeenrannan seudun ympäristötoimi hankkeineen ovat toimineet kosteikkorakentamisen promoottoreina.

Ainaskii sata kampanja on osa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Kampanjan tavoitteena on nostaa Etelä-Karjalasta julkisuuteen kaikenkokoisia ja -näköisiä ilahduttavia tapahtumia, asioita, innovaatioita ja edistysaskelia, joista haluamme kertoa muillekin. Liitto on julkaissut aiheita viikoittain 11.1.2016 alkaen. Nämä hyvät teot ovat Etelä-Karjalan lahjoja 100-vuotiaalle Suomelle!

Hyvä myö, eläköön Pien-Saimaa!

Lisätietoja:
Raija Aura, 040 584 3278, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Virve Lindström 040 823 4229, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.