< Aloitussivulle

KOKKAA SÄRKEÄ!

Haluatko oppia valmistamaan herkullista ruokaa aivan liian vähän hyödynnetystä särjestä? Särki sisältää runsaasti proteiinia ja muiden kalojen tapaan hyviä rasvoja ja D-vitamiinia. Särkikalojen hyödyntäminen on lisäksi ekoteko!

Tule kurssille oppimaan, kuinka valmistat särjestä herkullista ruokaa sekä perinteisin että uusin reseptein. Samalla vesistökunnostusverkoston asiantuntijat kertovat, miten särjen syöminen auttaa lähivesistöäsi.

Kurssin järjestävät yhteistyössä Martat, Suomen ympäristökeskus ja valtakunnallinen Vesistökunnostusverkosto. Lappeenrannassa paikalla ovat myös Markus Tapaninen Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta ja Raija Aura Lappeenrannan seudun ympäristötoimesta/PISARA -hankkeesta. Ruokaa särjestä -kurssi järjestetään vuoden 2017 aikana kahdeksalla paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Lappeenrannassa tiistaina 9.5.2017 klo 17-20 suunniteltu kurssi on jouduttu siirtämään. Uusi ajankohta on ti 30.5.2017 klo 17-20 Marttojen opetuskeittiössä, Valtakatu 45. Kurssi on täysi, mutta peruutuspaikkoja voi kysellä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Kurssimaksu on 10 € ja kurssille mahtuu 20-25 henkeä. 

Lisätietoja kursseista:
Sanna Vienonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.martat.fi/tapahtumat