< Aloitussivulle

Sammonlahden uimarannan itäpuolelle on talven aikana valmistunut uusi hulevesikosteikko. Juhlimme kosteikon avajaisia
keskiviikkona 18.5.2016 klo 10-12 Sammonlahden rannassa.

Avajaisseremonian klo 10-10.30 ohjelmassa on mm. kosteikon nimen julkistaminen, ympäristöjohtaja Ilkka Räsäsen ja kirkkoherra Juha Eklund puhuvat, Kourulan päiväkodin lapsiryhmä laulaa ja lopuksi lauletaan yhdessä Suvivirsi.

Tämän jälkeen klo 10.30-12 on vapaata seurustelua ja kosteikkoon tutustumista sekä tarjolla mehua ja pullaa. Ennen tilaisuuden alkua ripustamme Kuusimäen ja Sammonlahden koululaisten kanssa lähipuihin linnunpönttöjä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tervetuloa juhlistamaan kanssamme tilaisuutta, tutustumaan kosteikon toimintaan sekä kuulemaan Pien-Saimaan ja lähivesien kunnostustoimenpiteistä.

Uusin kosteikko sijaitsee Sammonlahden uimarannan ja matonpesupaikan itäpuolella. Paikalle pääsee Rantaraittia pitkin eri suunnista, mm. Kourulanraitilta portaat alas ja jätevesipumppaamon ohi uimarannan suuntaan tai Rantaniitynkadulta talojen 35-37 välistä alas rantaan. Autojen paikoitusalue on matonpesupaikan vieressä.   Tervetuloa!

Avajaisten järjestelyissä ovat mukana Lappeenrannan seudun ympäristötoimi, Sammonlahden seurakunta, Läntinen alueraati sekä Kuusimäen, Kourulan ja Lavolan asukasyhdistys.

TERVETULOA!

Lisätietoja:
Raija Aura, 040-5843 278, raija.aura(at)lappeenranta.fi

Rantaniitty