< Aloitussivulle
PISARA hanke järjestää ensimmäinen yleisötilaisuutensa tiistaina 3.11.2015 klo 17-20 Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalissa. Illan aiheena on vesistökunnostusta Etelä-Karjalassa: tekemistä ja tuloksia, tarpeita, tavoitteita ja suunnitelmia.

Illan aikana kuullaan tietysti uudesta PISARA hankkeesta sekä kuulumisia vesistöjen kunnostuksesta. Visa Niittyniemi Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta kertoo vesistöjen kunnostuksen tarpeesta ja tilanteesta Etelä-Karjalassa. Pien-Saimaan, Haapajärven, Kuolimon ja Kivijärven Kuuksenenselän kunnostustoimista kertovat Ilkka Räsänen ja Raija Aura Lappeenrannan seudun ympäristötoimesta, Hannu Jokinen Pro Kuolimo –yhdistyksestä, Vesa Tiitinen Etelä-Karjalan kalatalouskeskuksesta, Marjut Sassi Pien-Saimaan suojeluyhdistyksestä ja Pena Saukkonen Saimaan vesiensuojeluyhdistyksestä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Kahvitarjoilu alkaa klo 17 ja ohjelma salissa klo 17.30. Tilaisuuden järjestää Lappeenrannan seudun ympäristötoimi/PISARA hanke. Tervetuloa!

PISARA hanke on Lappeenrannan seudun ympäristötoimen uusin kolmivuotinen vesienhoito- ja kunnostushanke, vesistökunnostusta pisara kerrallaan. PISARA on EU:n Maaseuturahaston rahoittama yleishyödyllinen kehittämishanke vuosille 2015-2018.

Lisätietoja:
Raija Aura, 040-5843 278, raija.aura(at)lappeenrnta.fi
ilkka Räsänen, 0400-815 284, lkka.rasanen(at)lappeenranta.fi