< Aloitussivulle

Suuri Pien-Saimaa -kilpailu
Suuria tarinoita Pien-Saimaasta

Pien-Saimaan suojeluyhdistys, Lappeenrannan ympäristötoimi ja Etelä-Saimaa järjestävät Suuri Pien-Saimaa –kilpailun. Kilpailussa haastetaan ihmisiä kertomaan omia kokemuksia tai muistoja Pien-Saimaasta kirjoituksin, valokuvin tai liikkuvan kuvan avulla.

Kilpailu alkaa 21. maaliskuuta ja päättyy 31.8.2014. Kilpailuun lähetettävät tekstit tai kuva-aineistot voi lähettää osoitteeseen Pohjolankatu 14, 53100, LPR tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pien-Saimaa on tärkeä monessa mielessä.

Jaa kokemuksesi, miksi järvi on Sinulle tärkeä? Aiheena voivat olla lapsuuden kesämaa tai kalaretki, kesämökki, mummola tai oma koti, marjamaa, sienimetsä tai onkipaikka, viime kesänä, lapsuudessa, tällä viikolla, juuri äsken... Aika, paikka ja aihe ovat Sinun, kerro meille, mitä Pien-Saimaa Sinulle merkitsee

Kilpailuun osallistuvat luovuttavat lähettämänsä materiaalin Pien-Saimaan suojeluyhdistyksen käyttöön. Kilpailuun lähetettäviä kuvia ja tekstejä julkaistaan Etelä-Saimaassa.

Suuri Pien-Saimaa -kilpailussa palkitaan parhaat kuvat ja tekstit. Kilpailun suojelijana toimii lappeenrantalaislähtöinen tuottaja ja näyttelijä Petteri Summanen ja raati järjestävistä tahoista.

Lisätietoja: Raija Aura, 040-5843 278